AFTERBURN

Menu

Biografie

AfterBurn is een rock/coverband uit het midden van het land, bestaande uit zes getalenteerde muzikanten. De band staat bekend om hun unieke mix van melodische rockmuziek en energieke liveoptredens.

De bandleden van AfterBurn hebben allemaal een passie voor muziek en hebben jarenlange ervaring in de muziekscene. Ze hebben samengespeeld in verschillende bands voordat ze besloten om samen AfterBurn te vormen.

De muziekstijl van AfterBurn wordt gekenmerkt door melodische rock met invloeden uit verschillende genres, waaronder classic rock, alternatieve rock en poprock. Ze spelen zowel originele nummers als covers van bekende rockhits.

Met hun krachtige vocalen, meeslepende gitaarriffs, solide ritmesectie en pakkende melodieën weten ze het publiek telkens weer te boeien en mee te slepen in hun muziek. Hun optredens staan garant voor een energieke en memorabele ervaring.

Met hun passie voor muziek, sterke muzikaliteit en aanstekelijke energie is AfterBurn een band die je niet wilt missen als je van melodische rock houdt.


AfterBurn
X